Toekomst

Beter meten van effect

Ik heb de uitdaging aangenomen via Resultaatmeetgroep vragenlijsten te ontwikkelen, die meten hoe iemand in dagbesteding, welzijn en zorg verbeteringen ervaart. 'Herstel' is tot nu toe een heel vaag concept gebleven en wordt met name met anekdotische bewijzen gestaafd. En vaak bepaalt de professional via 'observatie' of de cliënt 'opknapt'. We doen een poging, mede met de Mezzedo Matrix, een instrument (door te) ontwikkelen en te laten gebruiken die de cliënt aan het stuur van de kwaliteit- en effectmeting zet. Subjectief welbevinden maak je toetsbaar en meetbaar door het subjectieve element goed kwantitatief neer te zetten.

Peersupport en zelf-monitoring

Peersupport blijft mijn habitat. Vanuit onafhankelijke organisaties onderlinge steun realiseren blijft mijn missie. Met medestanders ben ik aan het werken aan te realiseren ideeën en plannen. Inzet van een app als Reality Keeper daarbij is ook de uitdaging. Want de combinatie peersupport en zelfmonitoring blijft een goed idee.

Herstelreizen.nl en Vakantievriend.nl

Vanaf zomer 2021 wil ik graag weer vanuit peersupport mensen meenemen op reis. Zowel als reisgenoot die jou helpt je droomreis te realiseren en niet alleen te hoeven doen (vakantievriend) als organisator van groepsreizen (herstelreizen).